ACTIVITATS

Asistnci médic Edelweiss
TALLER DE MANUALITATS
 

Realitzem manualitats fàcils i divertides, utilitzant les seves capacitats creatives. Aconseguim millorar la resposta cognitiva mitjançant l'estimulació de la ment i les mans per a crear. 

Asistnci médic Edelweiss
JOCS DE TAULA
 

El més important d'aquest espai és passar un estona agradable. Els jocs més sol·licitats són el dòmino, parxís, escacs, cartes, joc de l'oca, el bingo, etc.

PREPARACIÓ DE FESTES
 

Els residents participen activament en la organització de festes, decorant i preparant tot en funció de la seva situació personal i compartint moments.

 

Es celebren anualment Reis, Carnestoltes, l'arribada de la primavera, Sant Jordi, Dia de la mare, Dia del pare, Sant Joan, la Quaresma, Nadal, Aniversaris..

SORTIDES I EXCURSIONS
 

Mensualment es programen sortides que permeten als residents gaudir d'alguns espectacles que es realitzen fora del centre (circ, teatre, balls, anar al cinema, a exposicions, etc.)

VÍDEO-FÒRUM

 

Setmanalment es visionen pel·lícules de vídeo i documentals que siguin d'interès per als residents i proporcionin recursos per treballar posteriorment en grups de debat.

SORTIDES VIRTUALS I NOVES TECNOLOGIES
 

Es realitzen tallers amb ordinadors que permeten als residents aprendre a fer servir les noves tecnologies i visitar museus, ciutats estrangeres, les seves ciutats o municipis d'origen ...

GINMASIA
 

A les sessions de gimnàstica treballen la psicomotricitat com a mètode de estimulació i es realitzen exercicis suaus i adaptats.

TALLER DE JARDINERIA
 

A Edelweiss hem disposat d'un espai exterior condicionat per conrear i mantenir un petit hort. És responsabilitat d'alguns dels residents, que han decidit encarregar-se. És un entreteniment molt agradable i que permet gaudir de l'exterior i fer activitat física. 

VOL REBRE MÉS INFORMACIÓ?