ELS CENTRES

Edelweiss inicia el seu camí en 1982 amb la inauguració d'Edelweiss Vallvidrera. Neix amb una filosofia molt particular que consistia a crear un centre residencial inspirat en la comoditat i el confort d'un hotel, però combinat amb un ampli suport mèdic i assistencial. Aquesta filosofia, encara vigent, s'ha contagiat a tots els centres residencials del grup, de fet, alguns van ser hotels de luxe prèviament i altres s'han concebut com espais amplis, amb jardí i envoltats de mar o muntanya, perquè viure a Edelweiss sigui l'equivalent a unes merescudes vacances on no hi ha res del que preocupar-se i, simplement, sigui el moment de descansar i gaudir.

Edelweiss Vallvidrera Barcelona

14
14
press to zoom
11
11
press to zoom
8
8
press to zoom
3
3
press to zoom
1
1
press to zoom
4
4
press to zoom
15
15
press to zoom
2
2
press to zoom
10
10
press to zoom
1/1

És el primer centre del Grup Edelweiss. Està situat en l'històric Hotel Vallvidrera, inaugurat el 1929. Va ser projectat com un edifici noucentista, amb planta en ela, instal·lacions de luxe i unes vistes privilegiades de Barcelona. Tot, en un entorn envoltat de natura i allunyat de l'enrenou de la ciutat, però a 10 minuts d'aquesta.

 

Va ser el seu aspecte senyorial, tranquil i, al seu torn, proper a la ciutat, el que va fer que es convertís en el centre de concentració del F.C. Barcelona a partir de 1954 i durant més de tres dècades. Per les seves instal·lacions han passat importants personalitats de l'esport com Kubala, Maradona, Zamora, Biosca, etc. També va acollir a altres equips futbolístics com el R.C. Espanyol, la selecció d'Argentina de futbol o el C.F. Màlaga.

 

A partir de 1982, l'Hotel Vallvidrera és adquirit per Edelweiss, i es va modificar i adaptar les instal·lacions per a la tercera edat, però conservant l'estil noucentista que impregna tot l'edifici. 

Des de la seva adquisició, Edelweiss ha invertit periòdicament en el manteniment de l'edifici, proporcionant un ampli jardí, habitacions acollidores, banys amplis i segurs, sales d'il·luminació del cicle circadià per a persones amb dependència i serveis de tota mena. Compta amb 80 places, habitacions dobles, individuals i totes amb il·luminació natural i visites a l'exterior.

Ubicació i Contacte

Carrer Algarves, 23,

08017 - Barcelona (Barcelona)

Tel. 934 06 91 24

contacto@edelweiss.es

Edelweiss Medical Comfort Cubelles

2017_CUBELLES_FACHADA_LOW
CUBELLES PATIO 1
2017_habitación_Cubelles
CUEBELLES_SALON
6
HALLOWEEN

Inaugurada el 2012, Edelweiss Medical Comfort Cubelles va ser concebuda com a residència d'esbarjo, imitant l'arquitectura i les instal·lacions d'una zona de vacances típica de la Costa Daurada. De nova construcció, disposa d'instal·lacions adaptades a la tercera edat, un gran jardí, zona de relax, gimnàs, perruqueria, cafeteria i molts altres serveis.

 

El centre està situat en un entorn agradable de sol, platja i distensió. Compta amb un clima temperat durant tot l'any, amb abundants jornades assolellades, que proporcionen grans beneficis per a la salut, especialment en persones grans.

Les instal·lacions es troben preparades per a qualsevol tipus de rehabilitació i recuperació post-operatòria, permetent no només millorar la mobilitat, sinó també l'autonomia dels residents, els quals acaben gaudint d'una millora substancial de la seva salut.

 

A causa del seu clima, és habitual la realització d'activitats a l'aire lliure, així com la celebració d'esdeveniments que fomenten el contacte amb familiars i habitants de la zona. A més, queda ben comunicat, proper al municipi de Cubelles, famós per les seves belles platges, el que permet que els residents puguin gaudir, sempre que ho desitgen, d'elles.

 

Compta amb 99 places, habitacions dobles i individuals, amb bany i il·luminació natural, amb vistes a l'exterior.

Ubicació i Contacte

Av. Europa, 1

08880 Cubelles, Barcelona

Tel. 934 26 67 67

contacto@edelweiss.es

VOL REBRE MÉS INFORMACIÓ?