SERVEIS

MINFUNLES VALLVI_edited_edited.jpg
ASSISTÈNCIA MÈDICA i SANITÀRIA
 

Control periòdic d'analítiques, concertació de visites amb especialistes, servei d'acompanyament, controls mèdics, cures, control de la medicació ... Els centres compten amb servei mèdic i infermeria a plena disposició per als residents.

VALLVIDRERA (5).jpg
SERVEI DE FISIOTERÀPIA i REHABILITACIÓ
 

Apostant per la millora en la qualitat de vida dels nostres residents, ens vam marcar com a objectiu la promoció, la prevenció i la rehabilitació de la salut: 

 

S'efectuen classes dirigides per a millorar la mobilitat, disposem de servei de massatges personalitzats per a millorar els dolors propis de l'edat, programa de prevenció de caigudes i de millora de l'equilibri, gimnàs adaptat i programa contra l'atrofia muscular, els problemes esfinterians i els circulatoris. 

PLANTA EXCLUSIVA PER A DEMÈNCIES I SALA DEL CICLE CIRCADIÀ
 

Comptem amb una divisió especialitzada en aquest tipus de malalties. planta totalment adaptada i amb supervisió les 24 hores. es realitzen activitats específiques segons el estat del resident i es personalitza l'atenció. 

A més, disposem d'una sala de cicle circadià, és a dir, una sala amb una il·luminació especial que permet millorar l'estat d'ànim de persones amb dependència (Alzheimer, demències de tot tipus i malalts terminals) i relaxar-los en moments de estrès o agressivitat. 

DIETA PERSONALITZADA i CUINA PRÒPIA

 

Som dels pocs centres existents on, en funció de les necessitats de cada resident, disposem de dietes astringents, hipocalòriques, hipercalòriques, de protecció biliar, alimentació per sonda, ... i, per descomptat, una dieta sana i equilibrada com la mediterrània, supervisada sempre pel nostre departament mèdic.

Disposem de Dietista-nutricionista que elabora menús personalitzats per a cada resident. L'especialista forma part de l'equip de la Unitat de Nutrició i Sobreprès de Policlinica Barcelona

SERVEI DE PODOLOGIA
 

Especialitzat amb peu diabètic. sempre a demanda del resident i / o la família.

Es realitza en col·laboració amb la Unitat de Podologia de Policlinica Barcelona. 

RECOLZAMENT MÈDIC i QUIRÚRGIC
 

Edelweiss pertany al Grup Brandeis, del qual també forma part el prestigios hospital Policlínica Barcelona. Aquesta connexió permet que els nostres residents comptin amb el suport assistencial de més de 90 professionals de la medicina, els quals exerceixen en 37 especialitats diferents. A més, compta amb el suport d'una completa unitat de Diagnòstic per la Imatge (TAC, Ressonància Magnètica, Ecografies ...) i 3 quiròfans que permeten atendre qualsevol contratemps que pugui presentar-se.

SERVEI D'ODONTOGERIATRIA
 

Servei d'odontologia especialitat en la gent gran i al propi centre, de manera que els residents no necessiten desplaçar-se per a revisar la seva situació dental o la de les seves pròtesis. 

VALLVIDRERA (11)_edited.jpg
SERVEI DE PERRUQUERIA
 

Ambdós centres compten amb instal·lacions de perruqueria i professional estilista. Funciona a demanda del resident o de la seva família. 

SERVEI DE BUGADERIA
 

Disposem de bugaderia pròpia inclosa en els nostres serveis, el que comporta un major control de la higiene dels residents i ens permet supervisar l'estat de la roba i assegurar el seu correcte estat.

Tot i semblar un servei secundari, és molt important el control i neteja de la roba dels residents, donat que forma part d'una atenció acurada i sentir-se ben vestit i net ajuda a millorar l'estat d'ànim de les persones grans. 

INSTAL·LACIONS ADAPTADES
 

Disposem de dutxes geriàtriques, rampes, alarmes als lavabos, sensors de moviment, mobiliari adaptat a la 3a edat, comunicació directa amb centraleta des de l'habitació només prement un botó, i eliminació de barreres arquitectòniques.

VOL REBRE MÉS INFORMACIÓ?