TIPUS D'ESTADES

Asistnci médic Edelweiss
ESTADES INDEFINIDES
 

A Edelweiss tenim la missió de fer-li sentir com a casa. Per a això, hem concebut els nostres centres residencials basant-nos en una filosofia de comoditat, confort i tranquil·litat, amb un ampli suport mèdic i assistencial.

 

Les estades indefinides permeten als nostres residents viure amb la tranquil·litat de que  sempre seran atesos. Disposem d'habitacions confortables i acollidores que podran decorar al seu gust. A més, hi ha activitats de tot tipus al llarg del dia, pensades per millorar la seva independència, les seves capacitats cognitives i la seva qualitat de vida.

 

Tot, a més, en paratges que inciten a la relaxació, però propers a nuclis urbans que propicien el contacte habitual amb els familiars. Per això, l'horari de visites és ampli i està permès, fins i tot, que els fills o néts passin la nit amb ells quan així ho desitgin. A més, el centre disposa de cuina pròpia, bugaderia, perruqueria, podologia i molts altres serveis.

Asistnci médic Edelweiss
CENTRE DE DIA

Per a aquelles persones que volen gaudir d'unes hores al nostre centre.

Estades compreses entre les 8h i les 20h.

 

Inclou tots els serveis i activitats del centre i permet a la família realitzar les seves activitats diàries i recollir al resident al acabar la jornada, tenint la seguretat de que estat atès amb garanties i gaudint de companyia.

VALLVIDRERA (6)_edited.jpg
RECUPERACIONS POST-OPERATÒRIES
 

Si no el/la pots atendre, nosaltres ho fem per tu. Són estades temporals que asseguren la correcta recuperació post-operatòria. Compten amb control mèdic i assistencial diari, cures i atencions especials.

Asistnci médic Edelweiss
ESTADES TEMPORALS
 

Ideades per a que el cuidador pugui descansar i deixar els majors en bones mans. oferim especial flexibilitat en aquests casos amb estades des d'1 dia, fins setmanes, mesos o quinzenes. Consulti a la residència

VOL REBRE MÉS INFORMACIÓ?
Sol·licita més informació sense compromís i visiti el nostre centre 

Gràcies pel teu missatge. Et contactarem el més aviat possible